De werkwijze van Finament

In drie stappen naar dé beste hypotheek

Stap 1: Oriënterend gesprek

Je nieuwe hypotheek start met een oriënterend gesprek op één van de kantoren van Molenbeek Makelaars (Zeist, Woudenberg) of bij jou thuis. Dit gesprek is kosteloos en vrijblijvend. We bekijken je situatie, beantwoorden je vragen en zoeken naar de beste oplossing. Besluit je naar aanleiding van dit gesprek je hypotheek via ons te regelen, dan gaan we direct aan de slag en stellen in overleg met jou een maatwerk advies op.

Stap 2: Maatwerk advies

Bij het opstellen van dit advies kijken onze adviseurs naar de kosten, de bijbehorende voorwaarden en jouw persoonlijke omstandigheden. We zoeken allereerst de voordeligste hypotheek, maar bieden meer. Hypotheekvoorwaarden verschillen per geldverstrekker. De ene berekent een boete bij vervroegd aflossen, een ander niet niet. Alle verschillende voorwaarden nemen we mee in ons advies en laten we aansluiten op jouw wensen en plannen. Heb je een kinderwens? Dan houden we rekening met het feit dat kinderen in bepaalde jaren veel geld kosten. Ook is een regeling bij werkloosheid of arbeidsongeschiktheid maatwerk.

Stap 3: Tekenen hypotheekofferte

Na ons advies is de uiteindelijke offerte van de geldverstrekker de laatste stap. Wij geven uitleg en zorgen dat je precies weet waarvoor je tekent. Bij een hypotheek gaat het om grote financiële belangen, dus het is belangrijk dat jij weet hoe de hypotheek in elkaar steekt.

Meer weten? Vul onderstaand contactformulier in

* Verplicht veld