Werken bij Finament Hypotheken & Verzekeringen

Vacatures

(Junior) Hypotheekadviseur

Wegens uitbreiding zoeken wij een (Junior) Hypotheekadviseur.

Ben jij een ervaren adviseur die de verbinding legt met de klant en wensen en plannen helder in kaart brengt? Of zoek je een startfunctie in de financiële dienstverlening en wil je als junior hypotheekadviseur een opleidingstraject in? Welkom!

Een hypotheekadviseur bij Finament voert klantgesprekken, inventariseert de behoeften en vertaalt deze naar een solide maatwerk financieel advies. Je bent gedurende het gehele hypotheektraject aanspreekpunt en contactpersoon voor de klant én de geldverstrekker.

Een junior hypotheekadviseur kan bij ons alle relevante opleidingen volgen en zo doorgroeien in de organisatie. Finament heeft je veel te bieden zoals een prima salaris, pensioen, laptop, telefoon en zicht op een auto van de zaak.

We zijn onderdeel van Molenbeek Makelaars dus je werkt samen met onze hypotheekadviseurs én alle 25 collega’s van de makelaardij. Je bent dus onderdeel van een gezellig, collegiaal team dat samen gáát voor de klant. Je standplaats is ons moderne kantoor in Zeist.

Belangrijk om te weten: ons werk draait om vertrouwen. Je moet een verbinding kunnen leggen tussen de klant en jezelf, jij gaat immers zijn of haar financiële toekomst invullen. Wij zeggen altijd ‘je kunt je leven niet voorspellen, maar met elkaar wél zaken voorzien’. Herken je dat?

Solliciteer dan en stuur een mail naar Matthijs Flikweert m.flikweert@finament.nl