Werken bij Finament Hypotheken & Verzekeringen

Vacatures

Medewerker binnendienst met eventuele doorgroei mogelijkheid naar zelfstandig hypotheekadviseur

Zoek je een baan in de financiële wereld, maar dan wel één met een helder groeiperspectief? Welkom bij Finament Hypotheken & Verzekeringen! Wij zoeken een medewerker binnendienst die samen met onze adviseurs hypotheekaanvragen administratief begeleidt. Deze baan is een prima basis om door te groeien naar de functie van zelfstandig hypotheekadviseur als dat je ambitie is!

Als medewerker binnendienst ontvang je klanten en houd je contact met hen gedurende het hypotheektraject. Je zorgt dat alle benodigde documenten binnenkomen en werkt adviesrapporten uit. Daarnaast vraag je offertes aan en controleert ze. Jij bewaakt de voortgang en ontzorgt de klanten en je collega’s waar mogelijk. Samen met het team zorg je voor tevreden klanten en een optimale klantbeleving.

Heb jij minimaal mbo-niveau, ben je servicegericht en accuraat en werk je graag samen in een gezellig team? Bel of app Matthijs Flikweert, 06-40249111, of stuur een mail naar m.flikweert@finament.nl. Natuurlijk bieden we je prima arbeidsvoorwaarden en investeren graag in jouw opleiding.

Goed om te weten: ons moderne, comfortabele kantoor in het centrum van Zeist is makkelijk te bereiken. Finament is integraal onderdeel van Molenbeek Makelaars. Je werkt ook nauw samen met alle 25 collega’s van de makelaardij. Graag ontmoeten wij je!